Tehnică militară, pe drumurile naționale, în următoarele zile: Avertismentul Ministerului Apărării

În contextul finalizării exercițiului „Scutul de Foc 2022”, tehnica militară urmează să se întoarcă din centrele de instruire la locurile de dislocare permanentă. În acest context, Ministerul Apărării îndeamnă cetățenii să nu se panicheze.

Foto: Ministerul Apărării

„Stimați cetățeni și reprezentanți ai mass-media! Vă informăm că, în contextul finalizării exercițiului „Scutul de Foc 2022”, tehnica militară urmează să se întoarcă din centrele de instruire la locurile de dislocare permanentă. 

Vă rugăm să nu vă panicați atunci când veți vedea, pe parcursul următoarelor zile, vehicule militare care aparțin Armatei Naționale deplasându-se pe drumurile naționale și să nu distribuiți imaginile în mediul online, pentru a evita apariția știrilor false. Împreună prevenim dezinformarea!”, menționează Ministerul Apărării.

La Baza Militară de Instruire a Armatei Naţionale a avut loc ceremonia de deschidere a exerciţiului multinaţional „Scutul de Foc-2022”, la care au participat militari ai Armatei Naționale, reprezentanți ai structurilor de forță din Republica Moldova, militari din România şi Statele Unite ale Americii.


Pub