„Ask an American” la o nouă ediție în cadrul UPSC. Studenții sunt invitați să discute cu un vorbitor nativ de engleză și să-și dezvolte abilitățile de comunicare

upsc
Foto: UPSC

Catedra de filologie engleză din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, UPSC va desfășura luni, 26 septembrie 2022, ora 15.00, o nouă ediție a activității „Ask an American”, în sala Centrului American (cab. 302), blocul central de studii.

Ask an American” este un eveniment cu tradiție organizat de către catedra de filologie engleză în cadrul clubului de dezbateri și are drept scop popularizarea culturii americane.

De această dată, invitat al sesiunii este Bob Eckhart, bursier Fulbright, aflat în stagiu la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Sunt invitați studenții universității, cadrele didactice din învățământul preuniversitar și doritorii de socializare în engleză la o reuniune face-to-face în care vor avea posibilitatea să discute cu un nativ american despre oportunitățile și provocările societății americane și își vor dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele și anunțurile din cadrul UPSC, puteți accesa acest website.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UPSC. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUPSC
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente