(video) Chicu: E paradox - zici că nu discuți cu rusul pentru că cedezi țara, dar continui să plătești preț mai mare. Noi finanțăm Rusia acum

Fostul premier, Ion Chicu, spune că este un paradox atunci când autoritățile de la noi „spun că nu vor să vorbească cu rușii întrucât trebuie să cedezi țara, dar continuă să plătească preț mai mare la gaz”. „Noi finanțăm Rusia”, a declarat fostul premier.

Foto: UNIMEDIA

„Susțin declarația președintei că nu poți vinde o bucată de țară contra prețului mai mic la gaz. Doar că după ce a făcut declarația de câteva ori a dezmințit și colegii ei. Că nu a fost componentă politică, am auzit anul trecut, Spînu a spus.

Președinta a spus că nu vrea să cedeze țara. Nu cer rușii teritorii pentru gaz, ei vor ca orice de ex. companie să reglementăm datoria pe care o avem, pentru că malul drept are o datorie din 2011-2015, ca orice companie ei întreabă - Când achiți, și pe mine m-au întrebat. Dar nu te duci la Moscova să semnezi un protocol inacceptabil pentru țara noastră, ei acolo au cedat țara”, a declarat Chicu.



Pub