(video) Ilan Șor: Celor care n-au bani să ajungă la protest, le achit drumul și le ofer o sticlă cu apă și un sandviș

Liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, este gata să le achite drumul până la Chișinău oamenilor care nu au bani pentru transport. Mai mult, le va cumpăra, din banii lui, câte o sticlă cu apă și un sandviș. Declarațiile au fost făcute, după ce sute de oameni i-au scris că vor să vină la proteste, însă nu au bani nici de drum.

Foto: partidulsor.md

„Primesc în fiecare zi sute de mesaje din partea oamenilor, care arată că poporul a ajuns în pragul disperării. Oamenii îmi scriu că ei nu mai au bani pentru mâncare. Oamenii vor să protesteze, ei înțeleg că asta este ultima lor șansă de a scăpa de această guvernare de incompetenți. Oamenii vin, dar unii nu au bani nici de drum, nici măcar de o sticlă cu apă pe drum. Dragii mei, cei care vor să meargă la protest și vor să dea jos acest regim, dar care nu au bani de drum, eu o să găsesc o modalitate de vă ajuta. Voi face în așa fel încât să vă puteți achita drumul până la Chișinău și să vă cumpărați o sticla de apă și un sandviș”, a declarat Ilan Șor.

Partidul „Șor” a anunțat pentru duminică, 25 septembrie, un nou protest de amploare la Chișinău, în fața Președinției, cu începere de la ora 15:00.



Pub