Atacantul moldovean Ion Nicolaescu a semnat un contract cu echipa de fotbal israeliană Beitar Ierusalim

Ion Nicolaescu
Foto: Facebook/Ion Nicolaescu

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a anunțat că atacantul moldovean Ion Nicolaescu a semnat azi, pentru un an, cu opțiunea de prelungire, contractul cu echipa de fotbal Beitar Ierusalim, care evoluează în Ligat Ha’Al, prima divizie din Israel.

Potrivit informațiilor, Ion Nicolaescu va debuta pentru noua sa echipă în data de 3 octombrie în meciul de acasă cu o altă echipă israeliană Maccabi Bnei Raina.

Conform federației, anterior atacantul de 23 de ani, născut la Chișinău, a mai jucat la Zimbru Chișinău, Șahtior Soligorsk (Belarus), FC Vitebsk (Belarus) și DAC 1904 Dunajská Streda (Slovacia). Împreună cu echipa Șahtior, sportivul a devenit deținător al Cupei Belarusului și vicecampion național, iar cu echipa DAC 1904 Dunajská Streda – vicecampion al Slovaciei. De asemenea, acesta a jucat pentru Naționalele U19 (opt meciuri), U20 (un partidă) și U21 (trei jocuri).

Pentru Naționala Moldovei, Ion Nicolaescu evoluează din anul 2018, iar de atunci el a disputat 30 de meciuri și a marcat nouă goluri.


Vezi care este topul celor mai scumpi fotbaliști moldoveni care joacă în Super Liga, conform Transfermarkt.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente