Până la un nou concurs, Nemerenco a numit un interimar la Spitalul Clinic din Bălți: „Pentru comentatori - nu e omul meu”

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, l-a numit în funcție de director interimar al Spitalului Clinic Bălți pe directorul Spitalului raional Glodeni, Gheorghe Brînză. Ieri, ministra, a mers la Bălți, unde s-a întâlnit și discutat cu colectivul, iar ordinul de numire l-a semnat pe loc, în prezența și cu acordul lor. „Este tânăr, competent, deține experiența de a gestiona un spital, cunoaște spitalul și colectivul”, a scris Nemerenco, pe Facebook.

Foto: wikipedia.org
„Pentru comentatorii cu „interese” în spital și în goană după PR ieftin - dl Brînză nu este omul meu, l-am cunoscut pentru prima dată când l-am invitat la minister să-i propun această funcție.

Am identificat candidatul cu multă migală si responsabilitate, și îi mulțumesc că a acceptat provocarea. Nu mai manipulați și dezbinați atâta societatea în aceste timpuri grele.

Da, în calitatea pe care o dețin, am cel mai mare interes de a moderniza acest spital, de a-l preface într-o bijuterie, de a consolida colectivul, de a oferi cetățenilor din nordul țării servicii medicale de cea mai bună calitate. Ei chiar merită. Și nu o să mă dezbată nimeni din acest drum”, a mai scris ministra.

Concursul pentru ocuparea funcției de director al Spitalului Clinic Bălți a fost anulat, anunță Ministerul Sănătății. Acesta a fost anulat deoarece în cursa pentru funcția de director al SC Bălți a rămas o singură persoană, după ce celălalt candidat s-a retras, nefiind posibilă asigurarea competitivității.


Pub