Susținem IMM-urile din Moldova | EXIMBANK

EXIMBANK și BERD au reunit reprezentanții afacerilor mici și mijlocii în cadrul unui workshop dedicat liniei de creditare EU4Business. Evenimentul s-a axat pe prezentarea programului de finanțare, criteriile de eligibilitate și etapele proiectului.

Foto: EXIMBANK

Pentru a diversifica portofoliul de servicii și produse oferite clienților săi, EXIMBANK s-a alăturat proiectului EU4Business în luna Ianuarie 2022. Linia de creditare EU4Business, reprezintă un instrument de finanțare din resursele Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), cu componentă de grant cashback de până la 15% din suma împrumutului sau valoarea investiției.

Proiectul are drept scop creșterea accesului afacerilor la piața de desfacere a Uniunii Europene prin sprijinirea implementării standardelor Uniunii Europene în domeniul economiei verzi, sănătății și securității în muncă, a calității și siguranței produselor, dar și sporirea competitivității și creșterea potențialului afacerilor locale.


În cadrul workshopului, participanții au aflat care sunt criteriile de eligibilitate, pentru sectoarele cheie de activitate, cum ar fi: agricultura, transport, construcții, producere, comerț și altele. Totodată, au fost analizate proiectele implementate și cele mai bune practici.

Mai multe detalii despre linia de creditare EU4Business puteți găsi aici.


Despre EXIMBANK
EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare („MasterCard Inc.” şi „Visa Inc.”) şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking „EXIMBANK-ONLINE”, Mobile Banking).

Website: www.eximbank.md
Facebook: @EximbankBankofIntesaSanpaolo


// console.log('no ads situation')