(video) Bărbatul, acuzat că și-a violat fiica vitregă, în timp ce mama acesteia era la maternitate, reținut de ofițerii Fulger: Momentul în care e ridicat de acasă

Bărbatul din Ocnița, care și-a violat fiica vitregă de 12 ani, lăsată temporar în grija lui, a fost reținut astăzi. 

Foto: simbol

Oamenii legii au stabilit că bărbatul în vârstă de 45 de ani, a făcut cunoștință cu mama victimei de 32 de ani. Învinuitul trăia în concubinaj cu mama fetei timp de patru ani, iar faptele acestuia au avut loc pe o perioadă de un an și jumătate și au început atunci când concubina a fost spitalizată pentru nașterea fiicei mai mici.

În comunicarea cu victima, în scopul convingerii ei, inculpatul îi spunea că ar avea sentimente pentru mama ei. Faptele s-au repetat, inclusiv cu acțiuni violente cu caracter sexual, însoțite de aplicarea forței fizice, în special în perioadele în care mama victimei era spitalizată ulterior nașterii. Victima mai are o soră, în vârsta de șapte ani, lăsată în grija bunicilor.

Ulterior măsurilor speciale de investigații, faptele acestuia au fost deconspirate și au urmat și percheziții la domiciliul acestuia, unde au fost ridicată o pușcă și 40 cartușe deținute ilegal. La solicitarea procurorilor PCCOCS, acesta este investigat în stare de arest preventiv, începând din iunie 2022, iar acum dosarul a fost trimis în judecată. Copila a beneficiat de consiliere psihologică și actualmente este plasată într-un centru specializat. Deși inculpatul nu a cooperat cu autoritățile în investigarea faptelor sale, ansamblul de probe acumulate îi demonstrează vinovăția la comiterea faptelor, care potrivit legii se pedepsesc cu închisoare de la 10 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.



Pub