Spînu este unul dintre candidații PAS pe lista pretendenților la primăria Chișinău, dar nu e singurul: Cine sunt ceilalți doi

Liderul PAS, Igor Grosu, confirmă că ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, ar putea fi contracandidatul lui Ion Ceban pentru funcția de primar al capitalei. Decizia finală nu este luată încă și Spînu nu e singurul pretendent, a anunțat Grosu la Cutia Neagră de la TV8.

Foto:

„Andrei Spînu este un candidat indicat, corect descifrează ziariștii. Tot candidați din cadrul partidului au fost vociferați Lilian Carp și Vladimir Bolea - sunt colegii noștri, care au un potențial, cunosc această bucătărie. Dar vom anunța public, atunci când se va lua decizia”, a menționat Igor Grosu.

Anterior și ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, a recunoscut că numele său este printre candidații PAS la primăria capitalei, dar a menționat că nu există o decizie finală în aceste sens.

Fostul membru PAS, Oleg Cernei, a anunțat că Biroul Politic PAS, „întrunit la Holercani” a decis că Andrei Spînu va fi desemnat candidat la Primăria capitalei.

Vicepremierul Andrei Spînu s-a amuzat pe seama anunțului făcut de Ceban privind lansarea Alternativei Mișcarea Națională. Comentariul nu s-a lăsat fără reacție din partea deputatului BCS, Bogdan Țîrdea, care a venit în apărarea primarului capitalei cu următorul comentariu: „Deja ați creat alternativa PLDM-ului. Doar că va ieșit o copie jalnică”.

Ulterior, și primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un comentariu după valul de reacții provocat de anunțul privind lansarea proiectului său politic.


Pub