Scalează start-upul tău spre piața globală la ediția din octombrie Startup Grind, alături de antreprenorul Sergiu Matei, fondator index

Startup-Grind_with-_Sergiu+constantin

Strategie, gândire critică și ambiție sunt doar câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când vrei să scalezi start-upul tău. Odată ce identifici piața nouă unde îți vei testa produsul, trebuie să ții cont și de resursele umane sau, mai bine spus, de talentele de care vei avea la dispoziție. Pe 6 octombrie la ediția de Startup Grind la Chișinău, cu antreprenorul Sergiu Matei, vei afla despre experiența lui de scalare a start-upurilor din diferite industrii către piețe globale, despre lecțiile ce le-a învățat și despre cultura organizațională în companiile fondate.

Sergiu Matei este Oxford alumni, membru Forbes Technology Council, YPO și StartX, mentor în cadrul acceleratorului Alchemist din San Francisco, fiind totodată și mentor în programele de accelerare la Dreamups și cofondator al comunității de start-upuri Startup Grind în Chișinău.

Sergiu are o experiență vastă în lansarea și dezvoltarea proiectelor antreprenoriale și start-upurilor de succes, este fondatorul companiilor Index și Travod.

Index este un start-up IT fondat în UK în 2019, cu oficii de baza la Londra și Chișinău, cu angajați în peste 12 fusuri orare. Index conectează inginerii IT din întreaga lume cu companii și proiecte internaționale ce sunt în căutare să angajeze developeri înalt calificați în regim remote

Când a fondat start-upul Index, Sergiu Matei și-a propus să ofere inginerilor IT din spațiul CEE posibilitatea de a se angaja cu ușurință în cadrul companiilor internaționale din SUA, UK sau alte țări EU. 

Echipa Index e alcătuită din cetățeni moldoveni și internaționali, în număr de peste 70 de angajați. Până la finele lui 2022, Sergiu își propune să lărgească echipa, să crească numărul de proiecte și să angajeze până la 100 de persoane. Iar platforma Index își propune să ofere în următorii ani, unui număr de peste 1 000 de developeri, oportunități mai bune de angajare în cadrul proiectelor și companiilor internaționale.

Agenda evenimentului

18.30-19.30: networking facilitat

19.30-20.30: discuție cu Sergiu Matei

20.30-22.00: Freestyle Networking

Locația: Artcor, 31 August 1989, nr. 137, Chișinău

Sesiunea de networking va avea un format nou și facilitat, astfel încât toate participantele și toți participanții din cadrul evenimentului se vor cunoaște și vor căpăta noi conexiuni profesionale. 

Biletul de participare la eveniment de 15 $ va asigura mâncarea și vinul oferit în partea de networking. Înregistrarea are loc aici: https://bit.ly/3qHlrbN

Evenimentul va fi moderat de Constantin Șarcov, fondatorul agenției Piko, cea mai premiată agenție locală pe plan internațional. Piko activează în Amsterdam unde de câțiva ani a setat o extensie a agenției dedicată cercetării în design.

Constantin este lector de design fundamentals în cadrul instituțiilor Artcor, Tekwill în fiecare școală și Universitatea de Stat din Moldova.

Lucrările Piko au fost premiate la Cresta London (Aur, Argint, Bronze), Grand Prix la G8 Moscow, Gold la Kiaf (Kiev), Gold la AdPrint (București), cât și în apariții în Luerzers Archive, 200 Best Digital Artists, Typomania, AdPrint, This is Colossal, GQ Japan.

În 2018 a fost inclus in promoția Forbes 30 sub 30 Romania. Este membru Asociației companiilor de creație din Moldova COR și Art Directors Club of Netherlands.

Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Dreamups până în prezent.

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente