image
Sursa foto: Twitter

Aflat în plin proces cu Shakira, Pique și-a dus noua parteneră în vacanță!

Aflat în plin proces cu Shakira (45 de ani) pentru custodia copiilor, Gerard Pique (35 de ani) a decis să meargă în vacanță la Paris cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti (23 de ani), femeia cu care a înșelat-o pe celebra cântăreață.

Fundașul Barcelonei a participat recent la negocierile cu Shakira pentru custodia copiilor, însă, în mijlocul întâlnirii, fotbalistul a decis să își lase doar avocații la negocierile cu fosta sa parteneră.

În mijlocul acestui scandal mediatic, Pique a decis că are nevoie de o pauză și a plecat însoțit de noua sa parteneră, Clara Chia Marti, la Paris, potrivit Sport.es.

Cei doi au fost surprinși într-un restaurant de lux din capitala Franței unde au luat o cină romantică. Reacțiile au fost vehemente pe rețelele sociale, iar Gerard Pique a fost pus la zid pentru că a decis să facă această escapadă în timp ce au loc discuții importante pentru viitorul copiilor săi.

În urmă cu câteva zile, Clara Chia Marti a avut parte de o primă întâlnire cu reporterii, potrivit niusdiario.com. Aceasta se plimba pe străzile din Barcelona însoțită de o apropiată când a fost abordată de reporteri.

Noua parteneră a lui Gerard Pique a purtat ochelari de soare la ochi și a refuzat să răspundă la orice întrebare venită din partea reporterilor, vizibil deranjată de prezența camerelor de filmat.

Clara Chia Marti a grăbit pasul, în timp ce prietena sa a încercat să o protejeze de insistențele reporterilor.

”Lăsați-o în pace!”, le-a cerut însoțitoarea lui Clara Chia Marti celor care încercau să obțină răspunsuri în legătură cu scandalul în care a fost implicată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: