image
Sursa foto: Profimedia

Chelsea, pe punctul de a demara negocierile pentru transferul lui Cristiano Ronaldo! De ce încă ezită londonezii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-a dorit să plece de la Manchester United vara aceasta, iar impresarul său l-a propus la Chelsea, însă mutarea a fost refuzată de Thomas Tuchel (49 de ani).

Acum, clubul londonez a devenit din nou o pistă pentru CR7, după înlocuirea neamțului cu Graham Potter pe banca tehnică a echipei. Noul patron Todd Boehly îl dorește în continuare pe portughez, dar nu americanul va lua decizia finală.

Potrivit presei britanice, Chelsea vrea să încerce din nou aducerea lui Ronaldo pe Stamford Bridge, iar mutarea depinde de două lucruri.

În primul rând, este nevoie de acordul lui Potter, noul antrenor al echipei. Potrivit informațiilor de până acum, englezul ar fi de acord să-l aibă pe Ronaldo sub comanda sa, însă nu a dat un verdict final.

Al doilea om care va trebui să-și dea acordul pentru transfer este directorul sportiv. Situația este, însă, mult mai complicată aici. Asta deoarece Chelsea încă se află în căutarea unui director sportiv nou, care să-l înlocuiască pe Michael Emenalo.

Dacă cel care va veni în locul nigerianului va da și el undă verde mutării, este de așteptat ca Chelsea să facă o ofertă pe numele lui Ronaldo până la finalul acestui sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: