Felix Litvinsky, expert în domeniul antreprenoriatului și startup-urilor din SUA, în dialog cu studenții de la UTM

utm
Foto: UTM

În data de 19 septembrie 2022, în cadrul Facultății Inginerie Economică și Business studenții anului I de studii programele Business și Administrare, Marketing și Logistică, Contabilitate, Economie Generală, Finanțe și Bănci și Evaluarea și Dezvoltarea Imobilului au avut oportunitatea de a discuta în limba engleză cu un expert în domeniul antreprenoriatului și startup-urilor din SUA, Felix LITVINSKY.

Felix LITVINSKY este director general al Blackstone LaunchPad la Universitatea Cornell. Blackstone LaunchPad este un program de antreprenoriat experimental la nivelul universității, care oferă sprijin în domeniul de coaching, dezvoltare a ideii și creare a afacerii de către studenți, absolvenți, personalul și cadrele didactice.

Felix Litvinsky este fondator și director executiv al Abakama, o companie specializată în antreprenoriat, due diligence, inovare și strategie.

Aceasta întâlnire a fost organizată de către Academia XY, scopul căreia este de a accelera dezvoltarea startup-urilor în Republica Moldova, oferind suport operațional, prin transformarea unei idei de afaceri într-un produs tangibil, demn de piața internațională. XY dezvoltă companii de la zero, prin utilizarea proceselor testate și a unei rețele extinse de afaceri. Reprezentanții Academiei XY au fost Traian Chivriga, partener și Maria Bivol, manager dezvoltare.

Expertul din SUA, Felix Litvinsky interacționa foarte deschis cu studenții anului I, venind cu studii de caz și provocându-i la discuții.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente