Degustare de vin, teatru și lansare de carte. Cinci evenimente care vor avea loc mâine, 22 septembrie

vin diez
Foto: #diez

Cum joia devine o mică zi de vineri, iar vineri e aproape sâmbătă, echipa #diez a selectat câteva evenimente interesante pentru a vă petrece timpul cu oamenii dragi în ziua de joi, 22 septembrie.

# Marea degustare de Pinot Noir

vinador.md

Pe 22 septembrie, începând cu ora 18.30, ești invitat(ă) să alegi cel mai bun vin Pinot Noir din Moldova alături de alți iubitori de vin. Marea degustare va avea loc pe terasa de la Villa Garden și va fi completată de muzică live, iarbă verde, gustări asociate vinului și o atmosferă superbă.

În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să degustați peste 10 vinuri Pinot Noir Vinuri de la cramele mici și mari, nume noi sau deja cu renume pe piața autohtonă.

Prețul biletului – 350 de lei. În ziua evenimentului – 400 de lei. Biletele pot fi cumpărate AICI.

Mai multe detalii despre eveniment vedeți AICI.

# Zilele Filmului Românesc la Chișinău

Cele mai noi producţii româneşti, premiate la festivalurile de la Cannes, Veneţia şi San Sebastian, vor putea fi văzute la a opta ediţie a evenimentului cinematografic de tradiţie Zilele Filmului Românesc la Chişinău, care va avea loc în perioada 22-25 septembrie.

Evenimentul se va desfăşura la Cineplex-Loteanu şi Cinema Odeon, unde publicul va descoperi, în proiecţii cu intrare liberă, cele mai de succes filme româneşti recente, premiate la mari festivaluri precum Cannes, Veneţia sau San Sebastian şi prezentate în premieră în Republica Moldova, dar şi pelicule clasice. De asemenea, spectatorii vor putea întâlni o serie de invitaţi – regizori, scenarişti, actori, directori de imagine, producători şi critici de film din România.

Mai multe detalii vedeți AICI.

# Lansare de carte

Joi, 22 septembrie, la ora 18.00, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale de la Chișinău, va avea loc lansarea volumului „100 de spectacole în 100 de ani la Teatrul Național «Mihai Eminescu» din Chișinău”, de Petru Hadârcă.

Participanții la eveniment vor avea parte de un preț promoțional în ziua lansării și de o sesiune de autografe.

Mai multe detalii vedeți AICI.

# Deschiderea stagiunii 2022/2023

Orchestra Națională de Cameră împreună cu Corul Național de Cameră vă invită la deschiderea stagiunii 2022/2023. Mai multe detalii despre eveniment vedeți la acest link.

Biletele la concert sunt disponibile AICI.

# Spectacol

TNEI.md

„O zi din viața lui Helen” este o adaptare după piesa „Las’ că vezi tu!” a autorului Austriac Helmut Peschina. Spectacolul se va juca joi, pe 22 septembrie, la ora 18.30. Biletele costă 200 de lei și pot fi achiziționate pe iticket.md.

„O zi din viața lui Helen” este o adaptare după piesa „Las’ că vezi tu!” a autorului Austriac Helmut Peschina. O istorie banală a unei vieți (ne)trăite, povestită de către o femeie care își sărbătorește aniversarea de șaptezeci de ani. Nu se știe exact dacă are într-adevăr șaptezeci de ani, cel puțin asta-i spune celui mai bun prieten, papagalului Kiki care o ajută pe Helen să aranjeze masa de sărbătoare. La ora 21.00 vin oaspeții, întreaga familie Bernstein, pentru că tot ce-i mai frumos în viață este familia, nu? Totuși de ce până la urmă ne ciocnim de cel mai teribil sentiment – singurătatea?

Mai multe detalii despre această piesă de teatru puteți vedea AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente