(doc) Spitalul Clinic Bălți are un nou director interimar. Acesta a fost numit în funcție de ministra sănătății

gheorghe brînza
Foto: Screenshot/ TV6.md

Spitalul Clinic Bălți are un nou director interimar, numit în funcție prin detașarea ministrei sănătății, Ala Nemerenco. Acesta este directorul spitalului raional Glodeni, Gheorghe Brînză.

„Am fost la Bălți, m-am întâlnit și discutat cu colectivul, iar ordinul de numire l-am semnat pe loc, în prezența și cu acordul dumnealor. Este tânăr, competent, deține experiența de a gestiona un spital, cunoaște spitalul și colectivul”, menționează Ala Nemerenco.

Ministra sănătății a mai menționat că Ministerul Sănătății deține calitatea de fondator al acestui spital și „după ce se vor liniști spiritele”, va iniția un concurs nou pentru funcția dată: „Pe cel precedent l-am anulat deoarece competiția singurului candidat rămas în concurs cu sine însăși arată ridicol”.

Conform declarației de avere și interese personale pentru anul 2021, Gheorghe Brînză a avut venituri de 636 500 de lei, obținute de la locurile de muncă: EGIS Spitalul Raional Ungheni, Spitalul Raional Briceni, Spitalul Raional Ungheni, Spitalul Raional Glodeni Magnific Nord.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente