image
Sursa foto: Profimedia

Paul Pogba și mama sa, plasați sub protecția poliției

Paul Pogba trăiește un coșmar de câteva luni. Mijlocașul care a revenit de la Manchester United la Juventus în această vară tocmai a fost plasat sub protecția poliției din Torino, după scandalul în care fratele său, Mathias, l-ar fi șantajat.

Și mama lui Paul Pogba, Yeo Moriba, se află sub protecția poliției, din cauza amenințărilor cu care se confruntă, potrivit publicației Le Parisien.

Există temeri că ar putea avea loc unele răzbunări de tip mafiot, după ce Mathias Pogba a fost arestat, alături de alți "prieteni" din copilărie, care au fost complici la șantaj.

Mathias Pogba se află în arest în Nanterre, de miercurea trecută.

Pe 14 septembrie, Mathias Pogba (32 de ani), fratele mai mare al fotbalistului francez Paul Pogba (29 de ani), şi alte trei persoane au ajuns în arestul poliţiei, în cadrul anchetei privind extorcarea denunţată de jucătorul lui Juventus.

El este acuzat de extorcare sub amenințarea armei, răpire sau sechestrare și crearea unui grup infracțional, cu ajutorul căruia l-a șantajat pe fratele său, în scopul obținerii de foloase materiale.

Mathias a negat acuzațiile în repetate rânduri, inclusiv pe rețelele sociale.

Într-o plângere depusă pe 16 iulie la parchetul din Torino, Paul Pogba a denunţat tentative de extorcare care au avut loc între martie şi iulie 2022 şi s-au cifrat la mai multe milioane de euro.

Cazul a ieşit la iveală odată cu publicarea pe 27 august a unui videoclip enigmatic în care Mathias Pogba, el însuşi fotbalist profesionist, promitea "dezvăluiri" despre Paul, care ar fi apelat chiar și la vrăjitorie pentru ca Mbappe să se accidenteze.

Vedeta naţionalei Franţei a declarat, la prima audiere, că a fost prins într-o capcană de mai mulţi prieteni din copilărie şi doi bărbaţi purtând cagulă, înarmaţi cu puşti de asalt, care i-au reproşat că nu i-a ajutat financiar, potrivit France Info.

Aceste persoane i-ar fi cerut 13 milioane de euro, iar el susţine că a plătit 100.000 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: