Ceban: 45 de corturi PAS vor fi instalate în Chișinău, pentru a împărți materiale politice. Le dau idee - instalați-le în toată țara, pentru că oamenii au ce vă spune

Primarul capitalei, Ion Ceban susține că 45 de corturi PAS vor fi instalate la 45 de adrese din Chișinău, pentru a împărți materiale politice. „Nu materiale informative, ce au făcut, ce urmează, care sunt prioritățile oamenilor, dar materiale politice. Nu sunt ieftine nici corturile, nici materialele ce vor fi distribuite chiar de unii deputați care trebuie, în primul rând, să se dedice în totalitate muncii în această perioadă de criză”, scrie Ceban, pe Facebook. 

Foto: UNIMEDIA
„Apropo, unde pot fi găsite toate cheltuielile?
Le dau o idee gratis, instalați corturi în toată țara, pentru că oamenii au ce vă spune. Dar cred că nu aveți curaj, este mai ușor să manipulați prin intermediul ecranelor TV.

Cei din Pas mereu au fost în campanie electorală și asta o cunoaștem din blocajele pe care le avem la nivel de Primăria Chișinău, fiind stopate multiple proiecte, finanțări pentru oraș, iar oamenii sunt dați afară sau puși în lista neagră, dacă intenționează să conlucreze cu Primăria Chișinău.

Mai presus pun ambițiile și pofta de putere.

Acest lucru e demonstrat și prin declarațiile primelor persoane în stat, președinte, speaker, premier, deputați.

Toți declară că scopul Partidului Pas este ca Ion Ceban să nu fie primar.

Nu au nici agendă clară, nici proiecte pentru țară, nici planuri de viitor, nici propuneri de dezvoltare, nici idei sau strategii de redresare a situațiilor de criză și nu se gândesc la cetățenii Republicii Moldova.

Ei au alt „scop”, al Partidului - Rușine!”, a scris Ceban.

PAS deocamdată nu a comentat acuzațiile primarului capitalei.


Pub