vineri, 19 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAgroTrac Prim anunță două zile de demonstrație a tehnicii agricole în acest weekend

AgroTrac Prim anunță două zile de demonstrație a tehnicii agricole în acest weekend

Recomandate

Compania AgroTrac Prim vine cu mai multe noutăți pentru fermierii din Moldova în acest sezon. Dealerul oficial al tractoarelor turcești ArmaTrac, dar și al utilajelor agricole CEL-MAK își completează portofoliul cu tractoarele Zetor, devenind dealer exclusiv al acestora pe teritoriul țării în 2022. 

Gama disponibilă pentru tractoarele Zetor, ArmaTrac, a utilajelor CEL-MAK, dar și altor produse va fi prezentată pe parcursul a două zile de agroshow la sediul companiei. 

Fermierii vor putea aprecia calitatea tehnicii, participa la testdrive-uri în câmp, dar și interacționa cu specialiștii companiei pentru a afla ofertele disponibile pentru acest sezon. 

În cazul în care veți dori să aflați despre ofertele de finanțare la achiziționarea tehnicii agricole, vă anunțăm că acest lucr va fi posibil de realizat chiar în timpul evenimentului. 

Reprezentanții Agenției pentru dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii (ADMA), dar și ai băncii comerciale Maib au anunțat că vor fi prezenți pe parcursul a celor două zile la demonstrația  AgroTrac Prim. 

Astfel veți putea beneficia și de consultație, oferte personalizate de finanțare în timp restrânși. 

Toți doritorii de a participa la eveniment sunt invitați pe 24 și 25 septembrie la sediul companiei, Alexei Mateevici 91/A, Stăuceni în intervalul orelor 9:00-17:00.

Vă recomandăm să nu ratați evenimentul, iar pentru mai multe detalii, apelați la 078393144. 

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale