image
Sursa foto: politia.md

Au condus în stare de ebrietate și au ignorat indicațiile polițiștilor; Doi bărbați din Orhei s-au ales cu dosare penale

Doi bărbați originari din raionul Orhei s-au ales cu dosare penale după ce au condus autovehiculele în stare de ebrietate. Primul caz ar fi avut loc în după amiaza zilei de sâmbătă, atunci când un bărbat aflat la ghidonul unei motociclete de marca Viper, fiind somat să oprească, a ignorat cerințele polițiștilor.

În urma intervenției polițiștilor, motociclistul a fost stopat pe o stradă din satul Ghetlova, raionul Orhei.

În timp ce polițiștii au solicitat înmânarea actelor au constatat că bărbatul de 42 de ani, nu dispune de permis de conducere, iar motocicleta pe care o conducea nu era înmatriculată în modul stabilit prin lege.

Un alt caz a avut loc ieri, în satul Cucuruzeni din același raion.

Polițiștii au somat să oprească conducătorul unui automobil de marca „Fiat”, care era condus haotic, însă acesta a ignorat cerințele polițiștilor.

În scurt timp, automobilul a fost blocat pe o stradă din satul Cucuruzeni.

În urma testării conducătorului de 61 de ani cu aparatul Drager, s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,74 mg/l.

Autovehiculele au fost duse la parcarea specială, iar bărbații urmează a fi cercetați penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate avansată, pentru care riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Noutăţile partenerilor

comentarii: