image
Sursa foto: Instagram

A sunat la poarta casei lui Messi din Paris, dar nu i-a răspuns nimeni. Ce s-a întâmplat peste 4 ore i-a schimbat viața

Lionel Messi (35 de ani) a avut parte de o surpriză la reședința sa din Paris, unde locuiește alături de Antonela Roccuzzo și cei trei băieți ai lor.

Fotbalistul dorit în continuare în capitala Franței i-a îndeplinit visul unui conațional care a încercat "marea cu degetul" și s-a prezentat personal la locuința sa. Matias Agustin Rojas, un frizer de 31 de ani din Santiago del Estero, a zburat spre Paris pentru a participa la Campionatul Mondial de Coafură, unde a obținut locul 5.

Cu această ocazie, bărbatul a dorit și să-i ofere un cadou superstarului lui PSG, iar povestea cu final fericit face acum înconjurul presei argentiniene.

"Mi-am luat bagajul, toba și am mers vreo 10 kilometri pe bicicletă. Am ajuns la 10 dimineața, dar am așteptat până la două, când Antonella a sosit împreună cu copiii ei.

Am ridicat toba, i-am arătat steagul Argentinei și i-am zis că vin din Santiago del Estero să-i dau lui Messi o tobă leguero (n.r. instrument tradițional argentinian). Mi-a zis că Leo nu e acasă, dar i-o poate înmâna ea din partea mea.

Apoi a râs, a intrat în casă și peste 30 de secunde s-a întors. Visul meu a fost să-l întâlnesc pe Messi, noi argentinienii suntem foarte fanatici și nu e nimeni care să nu-l susțină. Am plecat de jos, iar episodul acesta mi-a schimbat viața", a povestit Rojas, conform presei argentiniene.

Ulterior, Messi a ajuns și el acasă, iar Rojas a reușit să obțină și o fotografie cu cel supranumit "Puricele", după ce s-a pozat și cu argentinianca de 34 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: