image
Sursa foto: jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Dodon laudă protestatarii lui Șor: „Sunt bravo, trebuie susținuți”

Socialistul Igor Dodon, cercetat pentru corupție, îmbogățire ilicită și trădare de patrie, are doar cuvinte de laudă despre protestatarii finanțați de către deputatul fugar Ilan Șor și consideră că aceștia trebuie susținuți.

„Am urmărit protestul de ieri. Luând în considerare faptul, că continui să mă aflu în arest la domiciliu, nu m-am putut alătura acestei acțiuni. Iar cei care au participat la protest, în ciuda intimidărilor și încercărilor de a împiedica desfășurarea acestei acțiuni - sunt bravo”, a comentat Dodon.

Mai mult, acesta compară protestul organizat de Partidul Șor cu cele organizate împotriva regimului Plahotniuc.

„Vreau să amintesc că în urmă cu 7 ani, tot în septembrie, noi am instalat în fața Parlamentului „Orășelul Victoriei”, datorită cărui fapt am reușit până la urmă să-l debarcăm pe Plahotniuc. Așadar, ceea ce se întâmplă acum în fața clădirii Parlamentului, cred că este corect și consider că oamenii care stau în corturi, trebuie susținuți - fiecare cu ce poate”, a spus Dodon.

În context, acesta a îndemnat și socialiștii să fie „activi”.

„În ceea ce privește socialiștii - îmi este interzis să comunic cu ei, dar cunosc că ei au propria agendă și sunt convins că ea este corectă. Îi îndemn să fie activi, pentru că acesta este cel mai puternic partid din țară și după cum am menționat anterior, pe ei se va baza următoarea guvernare”, a argumentat Igor Dodon.

Precizăm că Dodon se află în arest la domiciliu din data de 26 mai curent fiind cercetat pe patru capete de acuzare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: