image
Sursa foto: Instagram

Dieta prin care se menține în formă femeia de 73 de ani „acuzată” că are 25 și produsul eliminat complet

Vera Wang (73 de ani), fostă patinatoare și actuală creatoare de modă de mare succes, are în continuare o formă fizică remarcabilă.

Ca urmare a aspectului feței și a corpului său, fosta patinatoare este ”acuzată”, în glumă, de urmăritorii de pe rețelele sociale că are 25 de ani sau că arată chiar ca o adolescentă, iar ultimele imagini cu Vera Wang le dau dreptate fanilor.

Pentru a se menține în formă, Vera Wang este atentă la alimentație, dar nu neglijează nici sportul.

Astfel, creatoarea de modă are o dietă bazată pe legume gătite la abur și orez negru pe care le mănâncă alături de pește gătit în diferite moduri sau chiar crud, sashimi, sau carne de pui. De asemenea, Vera Wang mănâncă deseori salată de anghinare.

Desigur, fosta patinatoarea mai ”trișează” uneori, iar produsele pe care și le mai îngăduie uneori sunt chipsurile de cartofi și pufuleții.

Totuși, Vera Wang are și un produs pe care l-a eliminat complet: sucul acidulat, chiar și variantele fără zahăr.

De altfel, Vera Wang a povestit că bea doar apă și să i-a fost foarte greu să renunțe la sucurile acidulate.

”Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, spunea Vera Wang, în urmă cu un an, citată de The List.

Vera Wang, născută pe 27 iunie 1949, a visat să scrie istorie pentru Statele Unite ale Americii la Jocurile Olimpice, dar, după ce a ratat prezența în lotul olimpic la finalul anilor '60, s-a îndreptat spre lumea modei.

Între timp, Vera Wang a devenit o celebră creatoare de modă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: