(video) Urmărire ca în filme pe ulițele satului: Doi bărbați, beți criță și fără permis, au încercat să fugă de poliție - unul pe două roți, iar altul pe patru

Urmărire ca în filme pe ulițele din sat. Doi bărbați, originari din Orhei, reținuți de oamenii legii, după ce au încercat să fugă. Aceștia conduceau cu viteză excesivă, fără permis, și  în stare de ebrietate avansată. Poliția a deschis dosar penal pe numele celor doi șoferi.

Foto: poliția patrulare

Potrivit poliției, primul caz a avut loc sâmbătă, 17 septembrie, pe o stradă din satul Ghetlova, raionul Orhei. Un bărbat în vârstă de 42 de ani ce se afla la ghidonul unei motociclete a fost somat să oprească, însă acesta a ignorat cerințele polițiștilor. În timpul verificărilor, oamenii legii au stabilit că șoferul nu dispune de permis de conducere, iar motocicleta pe care o conducea nu era înmatriculată în modul stabilit prin lege.

Un alt caz a avut loc duminică, 18 septembrie, în satul Cucuruzeni din același raion.

Polițiștii la fel au somat să oprească conducătorul unui automobil care era condus haotic, însă acesta a ignorat cerințele polițiștilor. În scurt timp, vehiculul a fost blocat pe o stradă din satul Cucuruzeni. În urma testării conducătorului de 61 de ani cu aparatul Drager, s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,74 mg/l.

Autovehiculele au fost duse la o parcare specială, iar bărbații urmează să fie cercetați penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate avansată.

Potrivit poliției aceștia riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.



Pub