PSRM, la întrevederea cu Ambasadorul României : „Pledăm pentru un dialog constructiv cu țara vecină”

Vlad Batrîncea, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor și Olga Cebotari, membru al comitetului executiv al PSRM, au avut o întrevedere cu Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu.

Foto: socialistii.md

Aceștia au vorbit despre intensificarea relațiilor de cooperare moldo-române, de asemenea despre prioritățile Parlamentului de legislatura a XI-a.

”Apreciem efortul depus în implementarea proiectelor de dezvoltare în țara noastră, în special celor de renovare a școlilor și grădinițelor”, menționează Vlad Batrîncea, vorbind despre sprijinul oferit țării noastre de către România

Referindu-se la agenda de reforme a actualei legislaturi a Parlamentului, Vlad Batrîncea a remarcat: ”Pledăm pentru reforme eficiente și negocieri, pentru ca fiecare schimbare să aducă plusvaloare, iar cetățenii să beneficieze de servicii de calitate în orice domeniu”.

În altă ordine de idei, Olga Cebotari a subliniat că PSRM ca cea mai mare forță de opoziție pledează pentru un dialog constructiv cu țara vecină.

Diplomatul român și-a exprimat disponibilitatea și deschiderea în a oferi, în continuare, suport țării noastre și a sprijini cetățenii Republicii Moldova.


Pub