Nici nu s-a lansat bine iPhone 14, dar știm detalii despre iPhone 15: Ce funcții va avea

Se pare că întreaga linie iPhone 15 va include display Dynamic Island, ca la iPhone 14 Pro. Dynamic Island permite noi moduri de a interacționa cu iPhone-ul tău, prezentând un design care îmbină linia dintre hardware și software, adaptându-se în timp real pentru a afișa alerte, notificări și activități importante, scrie Playtech.ro

Foto: Profimedia Images

Într-un tweet postat de MacRumors, Ross Young a spus că se așteaptă ca Apple să facă acest standard pe toate iPhone-urile din 2023. În plus, compania își va păstra tehnologia de afișare ProMotion 120Hz exclusivă pentru variantele Pro, datorită lanțului de aprovizionare care „nu poate suporta” caracteristica pe modele mai accesibile. Într-un tweet ulterior, Young a spus că Apple este mai probabil să introducă tehnologia la iPhone-uri mai puțin costisitoare în 2024.

Crearea standardului Dynamic Island pe fiecare iPhone nou ar fi foarte logic pentru Apple, în special pentru a încuraja dezvoltatorii să profite de această funcție. Unele aplicații folosesc deja acest lucru pentru funcții distractive.

Odată ce iOS 16.1 va ajunge la sfârșitul acestui an, Dynamic Island va funcționa și cu API-ul Apple Live Activities. Este, de asemenea, o caracteristică care ar face iPhone-ul standard mai atrăgător pentru consumatorii care își păstrează dispozitivul actual. În timp ce iPhone 12 a fost un upgrade important față de iPhone 11, iPhone 13 și iPhone 14 au fost mai puțin interesante. Nu există prea multe motive pentru a-l cumpăra pe cel mai recent decât dacă vii de la un iPhone vechi de câțiva ani, iar asta nu este grozav pentru rezultatul final al Apple.

Dacă îți cumperi un iPhone 14 sau iPhone 14 Pro în speranța că îl vei ține 4-5 ani, la cât de puternic îi este procesorul și cât de bun este la poze, ar fi bine să știi că decizia ta vine la pachet cu costuri semnificativ mai mari decât înainte. Pe lângă prețul inițial de achiziție, vorbim de prețul semnificativ mai mare pentru înlocuirea bateriei. Apple, într-un mod complet arbitrar, a mărit prețul oficial pentru înlocuirea bateriei de la 70 la 100 de dolari, valoare care în Europa se va traduce probabil într-o sută de euro.


Pub