Chicu: Cheltuielile pentru călătoriile Maiei Sandu din săptămâna aceasta constituie 139 200 lei. Doar pentru ea, fără delegația întreagă

Fostul prim-ministru, Ion Chicu, susține că „cheltuielile pentru călătoriile Maiei Sandu din săptămâna aceasta constituie 139 200 lei. Doar pentru ea, fără delegația întreagă”. Totodată, acesta mai menționează că, „acești bani au fost împrumutați de stat săptămâna trecută de la bănci sub 22% anual”.

Foto: facebook/ Ion Chicu

„Cheltuielile pentru călătoriile Maiei Sandu din săptămâna aceasta constituie 139 200 lei. Doar pentru ea, fără delegația întreagă. Londra, NewYork, Berlin, acestea sunt destinațiile dânsei pentru această săptămână. Și acești bani au fost împrumutați de stat săptămâna trecută de la bănci sub 22% anual.

Desigur, prezența la funeraliile din Londra justifică orice bani, dar plimbările astea de câteva ori pe an pe transatlantic și de câteva ori pe lună prin alte țări, sunt doar o banală terapie plătită din bani publici. Pentru președinta, careia aflarea în țară îi provoacă disconfort și dezechilibrare”, a menționat Ion Chicu.

De menționat că Președenția încă nu a facut publice cheltuielile pentru aceste deplasări.


Pub