Pe 23 septembrie, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” invită locuitorii orașului Bălți la cea de-a 66-a stagiune

teatru
Foto: Teatrul Național „Vasile Alecsandri”/ Facebook

Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți a anunțat deschiderea celei de-a 66-a stagiuni. Pe data de 23 septembrie locuitorii orașului sunt invitați să urmărească spectacolul-omagiu „Miracolul unui Teatru”. Piesa este dedicată actorilor Eufrosinia Dobândă-Volontir, Constantin Stavrat, Ion Marcoci, Anișoara Țăruș, Eufrosinia Ureche-Capmari, regizorului Dumitru Griciuc și celui mai fidel spectator Valentin Jitaru.

Potrivit directoarei instituției, Onorina Burlac-Tănas, citată de Moldpres, în ziua deschiderii stagiunii, va fi inaugurat Festivalul „Week-end al dramaturgiei americane”, care face parte din proiectul instituției în colaborare cu Ambasada SUA. Urmează să fie prezentat un spectacol pentru copii oferit de Teatrul „Licurici” din capitală. În seara zilei de 23 septembrie, pentru toți doritorii de emoții tari, va fi jucat spectacolul „451 Fahrenheit”.

Festivalul continuă în zilele de 24-26 septembrie cu prezentarea spectacolelor unor teatre din Chișinău, Tulcea și Cernăuți. Noua stagiune a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” este deschisă cu motto-ul „Un Nou Teatru pentru un Nou Spectator”.

Programul spectacolului și detalii despre bilete și evenimentele ce urmează găsiți pe această pagină.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente