image
Sursa foto: Facebook // Laura Urschi

„Ambii mai nu am făcut atac de cord”: Un şofer a ajuns cu maşina în peretele casei lui Gheorghe Urschi; Ce spune poliţia

Un șofer a intrat cu mașina în peretele casei regelui umorului moldovenesc, Gheorghe Urschi. În acel moment, acasă se afla şi fiica acestuia, Laura Urschi. Femeia a povestit într-o postare pe Facebook cum s-a întâmplat neplăcutul incident care i-a speriat foarte tare. Potrivit poliţiei, şoferul nu era în stare de ebrietate.

Iată aşa un impact cu peretele blocului a fost noaptea asta! Taman în peretele lui tata! De la bubuitură ambii mai nu am făcut atac de cord! Nu ştiu cum putea intra aşa în gardul de la grădină şi perete - dacă bordura peste care a mers e foarte înaltă - de vreo 25 cm - ridicată de locatari special ca să prevină pătrunderea apelor ploilor torenţiale în scara şi subsolul blocului. Mă întreb cu ce viteză trebuia să meargă insul prin zona rezidenţială ca să sară bordura aia? , a menţionat Laura Urschi.

Facebook // Laura UrschiFacebook // Laura Urschi

Totodata, fiica lui Urschi a mai spus că spre dimineaţă acelaşi şofer, când a încercat să iasă din fiarele gardului şi capcana altei bordure la fel de înalte (ajutat de băieți cu lopete), a intrat a doua oară în grădină, distrugând absolut tot - tufe de trandafiri, puieţi de copaci, flori de mai multe soiuri.

,,Politia apelată la ora 24:00, a venit sa facă schiţă (nu proces verb!!) pe la vreo ora 3:00.

Facebook // Laura UrschiFacebook // Laura Urschi

PS. Dacă a stat toata noaptea în gradina mea, concluzionez respectiv că testul de alcoolemie şoferului aşa şi nu i s-a facut , a mai scris Laura Urschi.

Ofiţera de presă a Direcţiei de Poliţie Chişinău, Natalia Stati, a declarat pentru Jurnal.md că ,,pe data de 17 septembrie, la ora 23:50, în dispeceratul SSTCR mun. Chişinău a parvenit informaţia 112, precum că pe strada Lech Kaczynski s-a produs un accident rutier. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al secţiei documentare accidente rutiere. Poliţiştii au stabilit că un şofer de 41 de ani, aflat la volanul unui automobil Dacia, a pierdut controlul volanului şi s-a tamponat în obstacol (gard). În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit. Şoferul a fost testat cu aparatul Dragher care a arătat că acesta NU a consumat băuturi alcoolice. Pe caz, a fost iniţiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor".

Noutăţile partenerilor

comentarii: