image
Sursa foto: jtv // Nadejda Roscovanu

Alex Cozer, despre protestul Partidului ŞOR: Blasfemia din PMAN e organizată din banii, durerea și anii furați acestei țări

Jurnalistul Alex Cozer nu a ezitat să-şi expună părerea vizavi de manifestaţia Partidului Politic ŞOR care se desfăşoară acum în faţa Parlamentului. El a precizat că blasfemia din PMAN e organizată din banii, durerea și anii furați acestei țări. Și la ea participă cei mai pauperizați oameni, cărora sărăcia și propaganda le-a furat și ultimele urme de discernământ și demnitate. La protestele din 2015, oamenii au participat voluntar, pe când la cel de astăzi, oamenii au fost aduşi organizat. Declaraţiile au fost făcute într-o postare pe pagina sa de Facebook.

,,Pentru că în 2015 aveau loc proteste! Manifestații la care absolut toți oamenii veneau voluntar, indiferent de colțul țării din care proveneau. Și dacă vorbeai cu ei, vedeai cetățeni demni, gospodari, deșteptați și bine informați.

Cetățeni care erau în PMAN tocmai pentru că Șor, Plahotniuc, Filat, Platon și restul membrilor grupărilor criminale care acaparaseră statul, îi mai furase Moldovei, pe lângă miliarde, încă cel puțin vreo 10 ani și multe sute de mii de oameni, care-și luaseră lumea-n cap.

Totodată, Cozer a mai adăugat că oamenii, dar şi el, au motive să fie supăraţi pe actuala guvernare, însă ,,niciodată nu pot fi justificați criminalii care au adus Moldova în halul ăsta, iar acum, având în Moscova ultimul refugiu, mai și fac jocurile rușilor aici, încercând să destabilizeze țara în prag de iarnă".

Noutăţile partenerilor

comentarii: