(foto) Maestrul Gheorghe Urschi, trezit la miez de noapte de un șofer: A ajuns cu mașina în peretele casei și a distrus grădina

Un șofer a intrat cu mașina în peretele blocului în care trăiește maestrul Gheorghe Urschi. Acesta era acasă alături de fiica sa, Laura Urschi, care a povestit cu lux de amănunte sperietura prin care au trecut la miezul nopții. „Iată așa un impact cu peretele blocului a fost noaptea asta! Taman în peretele lui tata! De la bubuitură, ambii mai nu am făcut atac de cord! Nu știu cum putea intra așa în gardul de la grădină și perete - dacă bordura peste care a mers e foarte înaltă - de vreo 25 cm - ridicată de locatari special ca să prevină pătrunderea apelor ploilor torențiale în scara și subsolul blocului. Mă întreb cu ce viteză trebuia să meargă insul prin zona rezidențială ca să sară bordura aia?”, a scris aceasta, pe Facebook.

Foto: colaj
Laura Urschi povestește că spre dimineață, șoferul când a încercat să iasă din fiarele gardului și capcana altei borduri, la fel de înalte, a intrat a doua oară în gradină și a distrus absolut tot- tufarii de trandafiri, puieți de copaci și flori de mai multe soiuri.

„Poliția apelată la ora 24:00, a venit să facă schiță (nu proces verbal!!) pe la vreo ora 3:00. Feerică performanță - și a șoferului și a poliției!. P.S. dacă a stat toata noaptea în grădina mea concluzionez respectiv că testul de alcoolemie șoferului așa și nu i s-a făcut”, a adăugat aceasta.

Oamenii legii deocamdată nu au comentat cazul.




Pub