Noi detalii despre accidentul, produs la geamul apartamentului lui Gheorghe Urschi: Versiunea poliției
Șoferul care a intrat în această noapte cu mașina în peretele casei în care locuiește maestrul Gheorghe Urschi a fost supus testului de alcoolemie, iar rezultatul a ieșit negativ. Detalii în acest sens au fost oferite de către poliție.
Foto: colaj

Potrivit oamenilor legii, impactul s-a produs aseară, în jurul orei 23:50.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere, unde polițiștii au stabilit că un șofer, aflându-se la volanul unei mașini Dacia, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un gard.

În urma impactului, nimeni nu a avut de pătimit.

Pe caz a fost inițiată o ancheta pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Șoferul a intrat cu mașina în peretele blocului în care trăiește maestrul Gheorghe Urschi. Acesta era acasă alături de fiica sa, Laura Urschi, care a povestit cu lux de amănunte sperietura prin care au trecut la miezul nopții. „Iată așa un impact cu peretele blocului a a fost noaptea asta! Taman în peretele lui tata! De la bubuitură, ambii mai nu am făcut atac de cord! Nu știu cum putea intra așa în gardul de la grădină și perete - dacă bordura peste care a mers e foarte înaltă - de vreo 25 cm. - ridicată de locatari special ca să prevină pătrunderea apelor ploilor torențiale în scara și subsolul blocului. Mă întreb cu ce viteză trebuia să meargă insul prin zona rezidențială ca să sară bordura aia?”, a scris aceasta, pe Facebook.


Pub