Protestul a fost pașnic, cu mici încălcări: Câte persoane au participat la manifestație, potrivit poliției

Poliția anunță că 6500 de cetățeni au participat la protestul din centrul capitalei, organizat de partidul Șor. Potrivit oamenilor legii, a fost documentat un număr limitat de incidente minore.

Foto: ȘOR

„Politia a fost la datorie și a asigurat ordinea publică la acțiunea de protest din centrul capitalei la care au participat 6500 de cetățeni. Menționăm că, organizatorii protestului au organizat transport cu o capacitate estimativă de 9,634 de cetățeni.

Protestatarii au încercat să instaleze corturi pe partea carosabilă, însă, la solicitarea poliției le-au transferat în scuarul parlamentului.

A fost documentat un număr limitat de incidente minore. Menționăm că organizatorii protestului au colaborat cu organele de drept”, se arată în nota poliției.

Mii de cetățeni au venit în centrul orașului pentru a protesta împotriva Guvernării. Aceștia s-au deplasat în coloane și s-au oprit în fața Parlamentului. 

„E semn bun că hoții organizează protest. E semn bun pentru că ei, hoții, știu că noi vom merge până la capăt și țara va scăpa de ei”. Astfel a comentat vicepremierul, Andrei Spînu, protestul din centrul capitalei, împotriva guvernării. Acesta spune că „vom trece peste aceste vremuri grele și vom construi țara pe care o dorim”.


Pub