image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Slusari: Îndemn oamenii să rămână duminică acasă; Ceea ce se pregătește nu are nimic în comun cu interesul cetățenilor

Președintele Asociației „Forța fermierilor”, Alexandru Slusari, afirmă că agricultorii nu se vor alătura protestului anunțat duminică de Partidul Șor și îndeamnă cetățenii să stea acasă, întrucât „ceea ce se pregătește nu are nimic comun cu interesul cetățenilor”.

„Toată săptămâna mulți fermieri au primit invitații să se alăture protestului, planificat pentru 18 septembrie în capitală. Mă bucur că toți cei agricultori, cu care am discutat, au refuzat participarea la eveniment de duminică. În calitate de director executiv al Asociației Forța Fermierilor vreau să menționez că fermierii au multe reproșuri privind politica agrară și deocamdată nu suntem auziți pe mai multe subiecte importante. Însă, noi avem nevoie de soluționarea problemelor și categoric nu susținem destabilizarea situației. Avem agenda noastră și protestele agricultorilor vor purta caracter economic. NICIODATĂ nu vom permite ca acțiunile noastre să fie folosite de orice forță politică”, a menționat Alexandru Slusari.

Fostul vicepreședinte al Parlamentului a adăugat că protestul de duminică „este organizat de un fugar criminal, care a furat din greu și a însărăcit populația”.

„Iar în calitate de cetățean responsabil, îndemn pe toți oameni să rămănă duminică acasă. Nu-mi place multe lucruri, care face actuală guvernare. Am spus și am scris nu odată despre gafele puterii și miniștrii incompetenți. Am obosit să vorbesc despre comunicarea proastă cu societate, necesetatea schimbării cursului economic și remanieri guvernamentale, care întărzie nepermis de mult. Dar categoric nu voi accepta ca alternativa acestei guvernări revanșa grupărilor politico-criminale, chiar dacă ele s-au renăscut și s-au unit, avănd un sol fertil al greșelelor enorme ale puterii. Este evident că protest de duminică este organizat de un fugar criminal, care a furat din greu și a însărăcit populația Moldovei mulți ani și acum șede bine mersi la vila lui luxoasă”, a mai spus Alexandru Slusari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: