Protestul de la Președinție determină oamenii legii să restricționeze circulația în centrul capitalei: Ce străzi trebuie să evite mâine șoferii

Circulația rutieră va fi sistată mâine în centrul capitalei, în legătură cu acțiunile de protest. 

Foto:

 Poliția anunță că va fi la datorie pentru a asigura ordinea și securitatea publică, circulația rutieră, precum și pentru siguranța participanților la protest.

Organizatorii protestului au solicitat, prin intermediul declarației depuse la Primăria mun. Chișinău, sistarea circulației nemijlocit pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între str. M.Cebotari și str. Sfatul Țării.

„Astfel, îndemnăm locuitorii capitalei ca, mâine începând cu ora 15:00, să evite deplasarea cu unitățile de transport pe aceste străzi. La necesitate, poate să fie sistată circulația rutieră pe tronsonul cuprins între str. S.Lazo - str. M.Cebotari. 

Îndemnăm participanții la acțiune să informeze polițiștii imediat ce observă un obiect suspicios, fie persoane dubioase, în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică, fie sunt martorii unei situații de destabilizare a ordinii publice la numărul 112 sau să anunțe cel mai apropiat polițist ” se arată într-un mesaj al poliției.

De asemenea poliţia solicită pietonilor și conducătorilor auto să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică, să respecte Legea și indicaţiile forţelor de ordine pentru ca acțiunea să se desfăşoare în condiţii optime.


Pub