Și-a găsit fiica de 16 ani, dispărută în Italia, după aproape două luni de căutări: Coșmarul prin care a trecut o familie din Moldova

O adolescentă în vârstă de 16 ani, originară din Republica Moldova, dată dispărută în Italia a fost găsită la aproape două luni, de carabinierii secției Alfonsine. Potrivit presei italiene, fata a plecat de acasă, la data de 21 iulie, fără acte, telefon și bani, în urma unui conflict cu mama sa, relatează SHOK.md.

Foto: SHOK.md

Timp de 50 de zile, femeia și-a căutat fiica cu disperare. Conflictul a început de la telefonul adolescentei. În timp ce stătea cu familia la masă, mama i-a cerut acesteia să îi arate telefonul mobil cu care trimitea mesaje, în continuu. Aceasta a refuzat.

Mama i-a smul telefonul fetei din mână, iar aceasta a plecat imediat de acasă, fără acte, bani și bineînțeles telefonul mobil.

„Fiica mea a fost găsită, este în afara regiunii și, din fericire, este bine. Pe lângă faptul că sunt foarte emoționat, trăiesc o fericire imensă.”, a spus mama fetei.

„Momentan, încă nu știu din păcate în ce loc este și nici unde anume a fost găsită. Important este că e bine, că nu a avut de suferit și în curând se va întoarce acasă și va putea să mă îmbrățișeze pe mine și pe frățiorul ei, un copil care, în ciuda celor 10 ani, în aceste zile lungi nu a încetat niciodată să ceară vești și să încerce în toate modurile să-mi ridice moralul în momentele cele mai grele”.

Acum mama fetiței de șaisprezece ani așteaptă cu nerăbdare să-și îmbrățișeze fiica din nou. Femeia le-a mulțumit „din inimă”, tuturor celora care s-au implicat în căutări: „începând de la carabinierii secției Alfonsine, toate forțele de poliție și voluntari (circa patruzeci de oameni inclusiv carabinieri). Mulțumesc mult. Fericirea și emoția sunt, cel puțin, de nedescris”, a declarat femeia.


Pub