Traficul rutier va fi suspendat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din cauza protestului anunțat de partidul „ȘOR”

PMAN
Foto: photos.casata.md

Partidul „ȘOR” a anunțat un protest pentru ziua de duminică, 18 septembrie, în fața președinției. În acest sens, poliția îndeamnă cetățenii să evite deplasarea cu unitățile de transport pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Conform declarației suplimentare depuse de organizatorii acțiunii de protest la Primăria mun. Chișinău, a fost solicitat sistarea circulației nemijlocit pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între str. M. Cebotari și str. Sfatul Țării.

Respectiv, poliția îndeamnă locuitorii capitalei ca, mâine începând cu ora 15.00, să evite deplasarea cu unitățile de transport pe aceste străzi.

Poliția mai menționează că, la necesitate, poate să fie sistată circulația rutieră pe tronsonul cuprins între str. S.Lazo-str. M.Cebotari.

Poliția Republicii Moldova subliniază că participanții la protest sunt obligați să:
# să respecte legislaţia, ordinea publică şi cererile legitime ale organizatorilor;
# să se abţină de la acţiuni care pot împiedica desfăşurarea întrunirii şi de la incitarea la astfel de acţiuni;
# să părăsească întrunirea la cererea organizatorului şi/sau a reprezentantului autorităţii administraţiei publice locale ori a organului de poliţie; în timpul întrunirii să nu deţină arme, obiecte explozive sau orice substanţe interzise sau alte obiecte ce pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente