image
Sursa foto: Instagram

Cum arată Maria Sharapova la aproape 3 luni de când a născut. "Noul rol mi-a schimbat perspectiva"

Maria Sharapova (35 de ani) a devenit mamă pe 1 iulie.

Fosta mare jucătoare de tenis, care e logodită cu Alexander Gilkes (43 de ani), un om de afaceri britanic, a născut un băiat, Theodore, dar sarcina și nașterea nu i-au afectat forma fizică.

Retrasă din "sportul alb" la începutul lui 2020, MaSha a vorbit deschis despre noul său rol, cel de mamă.

"Am vorbit despre toate aceste roluri pe care le-am avut în ultimele 9 luni, în timpul sarcinii, dar cel pe care l-am avut în ultimele săptămâni, după nașterea copilului, a fost cel mai important rol pentru mine și cel care m-a făcut să mă simt împlinită.", a declarat Maria Sharapova la CMO Podcast, informează Tennis World.

MaSha a povestit că și-a schimbat perspectiva din momentul în care a devenit mamă. "Am o cu totul altă viziune și apreciere pentru părinți. Să știu cât de vulnerabil și dependent de noi este acest micuț mi-a schimbat perspectiva despre viață. Știu că mulți părinți spun asta, dar chiar este foarte, foarte adevărat.", a mai spus Sharapova.

"Simt acum ce înseamnă să ai grijă de cineva ca de copilul tău. Îți schimbă viziunea despre muncă, despre cum îți privești familia, cum iei decizii. Cred că managementul timpului a fost o mare schimbare pentru mine.", a încheiat Sharapova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: