image
Sursa foto: Twitter

Erling Haaland, desemnat "Jucătorul Lunii" în Premier League! Ce performanțe a reușit în prima sa lună din Anglia

Erling Haaland (22 de ani) a luat cu asalt campionatul Premier League imediat după transferul la Manchester City.

Norvegianul a marcat la debut, iar apoi a continuat să înscrie aproape la fiecare meci jucat de"cetățeni" în campionat. Haaland a înscris deja două hattrick-uri în primul eșalon englez și are cel mai bun start din istoria acestei competiții.

Așa cum se așteptau mai toți care au urmărit cel mai puternic campionat din lume în august, Haaland a fost desemnat "Jucătorul Lunii" în Premier League.

Cu 9 goluri și un assist în cele 5 meciuri jucate pentru Manchester City în august, atacantul este printre puținii fotbaliști care au reușit să câștige trofeul individual chiar în prima lună.

Erling Haaland a ajuns unul dintre cei mai importanți atacanți ai lumii, iar un rol important l-au avut pregătirea din sala de forță și alimentația.

Norvegianul impresionează prin calitățile sale fizice și se asigură că are un progres constant din acest punct de vedere, astfel că mănâncă zilnic șase mese care să însumeze 4.000 de kilocalorii.

Produsele pe care Erling Haaland le consumă cel mai des sunt pastele și carnea de pui și de pește, alături de legume crude.

Din toate mesele norvegianului lipsesc, însă, mereu sarea și uleiul, pe care nu le folosește nici bucătarul său personal la gătit, scrie The Sun.

Pe lista produselor pe care Erling Haaland nu le consumă niciodată sunt alimentele congelate și băuturile cu zahăr adăugat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: