image
Sursa foto: Profimedia

După două luni, Paulo Dybala a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să semneze cu AS Roma

Paulo Dybala (28 de ani) a semnat cu AS Roma vara aceasta, după ce contractul său cu Juventus a expirat.

Decizia starului argentinian i-a surprins pe mulți, deoarece Dybala a avut mai multe oferte de la echipe importante din Premier League, dar nu numai. În plus, vicecampioana Inter a încercat mai mult timp să-l convingă să semneze, pentru ca în final fotbalistul să aleagă o rivală mai slab cotată.

Recent, Dybala a explicat că a decis să meargă la echipa de pe Stadio Olimpico după un dialog cu Jose Mourinho (59 de ani).

De altfel, "The Special One" este cunoscut pentru capacitatea de a convinge nume mari să i se alăture, indiferent de dimensiunea sau dificultatea proiectului sportiv.

"Sunt foarte fericit că joc la Roma. A fost ușor să aleg să vin aici, pentru că, după ce am vorbit cu Mourinho, am fost 100% convins că vreau să fac parte din această echipă", a declarat Dybala, conform Fichajes.

Dybala a devenit jucătorul celor de la AS Roma pentru următoarele trei sezoane, dar are și o opțiune de prelungire pentru încă un an.

În capitala Italiei, atacantul argentinian încasează șase milioane de euro pe sezon, la care se vor adăuga și bonusuri de performanță.

Potrivit Football Italia, italienii i-au stabilit și clauza de reziliere lui Dybala, de 20 de milioane de euro.

Se pare că fotbalistul și-a dorit să aibă posibilitatea de a pleca de la AS Roma în cazul în care nu se va califica în următoarea ediție din UEFA Champions League, astfel că a inclus o clauză în acest sens.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: