Oriflame. Banchetul Directorilor 2022

Pier Pasolini spunea „Nimeni și nimic nu ar putea vreodată recrea minunăția unei emoții". Și a zis-o foarte bine, deoarece emoțiile și sentimentele trăite sunt cea mai mare motivație și singurul lucru care nu poate fi captat într-o singură fotografie, ele rămân doar în inimele noastre.

Foto: Oriflame

Oriflame este și despre emoții exprimate, prin produsele noastre, posibilitățile oferite și cel mai important, prin oamenii care sunt împreună cu noi. Am celebrat și mereu vom celebra succesul Partenerilor noștri, iar „Seara Starurilor 2022" este o dovadă pură. La data de 29 august, festivalul din Cannes a fost reprodus la Chișinău, în locația fenomenală Richland. Covorul roșu, paparazzi, admiratori, păhare cu prosecco și muzică, totul ca în cele mai bune filme din Hollywood. Toate acestea nu ar avea sens fără vedetele Oriflame, care au strălucit la propriu în acea seară. Vă propun să facem o călătorie în timp și să vedem cum s-a desfășurat Banchetul Directorilor 2022!


Pre-Party a început, invitații cu dispoziție bună se apropie de zonele expuse, servesc câte un pahar de prosecco, savurează atmosfera excepțională și își suplinesc colecția de poze. Moderatul anunță concursul online, iar participanții care au trecut toate etapele de scanare a QR-codurilor sunt remunerați cu câte un mic premiu.


Covorul roșu deja așteaptă să fie parcurs de acele persoane, care au ales să-și direcționeze viața pe altă cursă. Compania ce vine din Suedia, cu standarde europene și o nouă cultură pentru țara noastră, o cultură de îngrijire din interior și la exterior. Oriflame nu este doar despre vânzări, câștiguri. Oriflame este despre un mod de viață diferit, în care îți construiești propria independență, creezi amintiri de neuitat, te dezvolți ca personalitate, comunici și împărtășești experiența cu personae care au început de la zero, dar au atins culmile succesului și trăiești o viață la care doar ai visat. Toate aceste persoane au timp să analizeze drumul pe care l-au făcut pentru a atinge acest nivel, efortul depus și toate acele momente când crezi că nu mai poți, dar atunci când îți auzi numele spus de moderator, pășești pe covorul roșu către toate persoanele care te aplaudă și admiră, înțelegi că totul se merită. Se merită cu adevărat, deoarece Oriflame mereu a demonstrat că poate celebra succesul. Precum am menționat, compania noastră vine din Suedia, iar valorile suedeze ne ghidează, începând cu etica îngrijirii de sine, sănătatea fizică și mentală, grija față de natură, până la echilibrul între muncă și odihnă. La eveniment a fost prezentă și ambasadoarea Suediei Katarina Fried, care a felicitat toate persoanele care au depus efort pentru a aduce din Suedia, în Moldova, frumusețea din natură. Cu siguranță au fost prezenți și Tatiana Mereuță, Director General Oriflame Moldova și Dmitry Kvasha, Management General Caucaz și Moldova.


După toate felicitările, pozele și urările de bine, suntem deja în sala frumos amenajată. Bandul de muzică vie, bucatele deosebite, discursuri pe scenă din partea invitaților noștri speciali. O personalitate deosebită, Lili Lozan, în calitate de Brand Ambasadoarea Oriflame a adus omagii, iar prin propriul exemplu a demonstrat că poți obține tot ce îți dorești, dacă lucrezi cu multă ardoare.

Seara Starurilor a continuat cu un număr acrobatic fenomenal, în care Elena Balan și Iaconi Diana, care au atins un nivel extraordinar de dezvoltare în cadrul companiei, dar și ca persoanlitate, au încăntat invitații și au demonstrat că dețin nu doar abilități în dezvoltarea unui business, dar și artistice.

Partea oficială a evenimentului a ajuns la sfârșit, invitații dornici de veselie, îmbrăcați în alb conform dress-codului After Party merg spre ritmul muzicii care răsună și mai tare, iar ceea ce a urmat după nu va fi relatat în acest articol, deoarece a rămas pentru totdeauna în inimile noastre.

Oriflame nu este o simplă companie, este o comunitate de oameni frumoși la chip și suflet, oameni care își dezvoltă propria afacere, lucrează din plăcere, ci nu doar din necesitate, călătoresc și cunosc oameni excepționali și își creează amintiri și momente de neuitat. Valorile noastre nu sunt doar cuvinte, dar reguli de viață. Ne străduim să transpunem cultura îngrijirii de sine, aici, la noi în țară, cu grijă față de toate persoanele care sunt alături de noi, dar și față de tine, cititor. Toate acestea le-am întruchipat în produsele noastre, care sunt create în conformitate cu standardele europene, din ingrediente prietenoase mediului și cu un ocean de beneficii.

Vezi produsele noastre aici https://md.oriflame.com/products/digital-catalogue-current


// console.log('no ads situation')