(video) Scandal la CMC. Un consilier PL le-a dăruit socialiștilor o corabie: E ruskii korabli. Mergeți după ea. Odințov: Voi, cu Chirtoacă, pricepeți în corăbii, ca în administrarea orașului

Liderul fracțiunii PL în Consiliul municipal Chișinău, Ion Cebanu, a dăruit socialiștilor macheta unei corăbii cu o inscripție pe ea. „Le-am dăruit socialiștilor „ruskii korabli”, să meargă după ea”, a declarat consilierul. „Voi ați demonstrat 11 ani, împreună cu Chirtoacă ce puteți - se vede că pricepeți în corăbii, exact ca în administrarea orașului, de umblați cu corăbii cu pânză”, i-a răspuns Alexadr Odințov, consilier PSRM.

Foto: captură video

Eu de la Guvernarea centrală nu am nicio așteptare și chiar îi rog să nu facă nimic. Cam de ce se apucă, totul iese pe dos, dar pe voi vă rog să nu închinați țara rușilor. Așa cum armata rusă suferă înfrângere, așa o să suferiți și voi.

Noi am căutat și am găsit corabia rusească și vrem să vă dăruim tuturor celor care umblați cu zarnița rusească și așa cum corabia rusească a ajuns la fund, credeți-mă că fix așa cu Putin al vostru o să ajungeți la fund”, a declarat Ion Cebanu.

„Noi milităm pentru independența țării. În 11 ani, Chirtoacă a demonstrat ce „poate” face. Este clar că voi pricepeți în treburile Chișinăului, exact cum vă pricepeți în corăbii. PSRM este pentru țară, iar voi nu vreți decât să o distrugeți. Așa că păstrați corabia, e frumoasă”, i-a răspuns Alexandr Odințov.


Consiliul municipal Chișinău s-a întrunit astăzi, 16 septembrie în ședința extraordinară. 


Pub