Cu ochii închiși și căștile în urechi: Fotografia lui Alaiba din plenul Parlamentului, virală pe rețele și sondajul lui Cavcaliuc

Dumitru Alaiba a fost luat peste picior de fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, din cauza unei poze, care a devenit virală pe internet, în care acesta stă cu ochii închiși și căștile în urechi, în timpul ultimei ședințe parlamentare. „Sufăr de o alergie și am închis ochii ceva mai strâns”, se scuză deputatul PAS.

Foto:

Dumitru Alaiba, deputat PAS, a fost surprins stând cu ochii închiși și căștile în urechi în timpul unei ședințe a Parlamentului, poza ajungând virală pe rețelele de socializare.


Liderul Partidului Acasă Construim Europa nu a ezitat să arunce o piatră înspre Alaiba. Moldova are nevoie de a implementa o lege, ca deputații și miniștrii să fie testați o dată în trimestru la consumul de droguri”, a spus Gheorghe Cavcalciu și chiar a organizat un sondaj în acest sens, iar 80% dintre votanți au susținut ideea.

Niciun consumator de droguri nu trebuie să ajungă în nicio funcție cu responsabilități. / Alaiba doarme-banii îi curg in buzunar!”, comentează internauții.


Poftim rețeta manipulării. Un moment prins din întâmplare, un cadru scos din context, cu un comentariu de doi bani și o insinuare mincinoasă că aș fi indiferent față de munca mea. Iată și manipularea vizuală. Cine strânge ochii din toate puterile, așa cum fac eu aici, atunci când doarme?

De fapt, ca și mulți chișinăuieni, sufer de niște alergii în perioada asta și mă cam frig ochii. I-am închis mai strâns pentru un moment. Așa un obicei poate prost. Dar nu cred că autorii postării au vrut o explicație, pentru că o cereau.

Observ o atenție mai sporită decât de obicei în adresa mea. Am și idee de unde vine. Intuiesc explicația. Ca totdeauna, îmi pun speranța în înțelepciunea oamenilor, merg înainte, îmi caut de treabă și ignor manipulările de doi bani”, se justifică, la rândul său, deputatul PAS.


Pub