Radu Marian despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, înaintată de BCS: Vor ca acest Executiv să plece ca să scape de justiție
Deputatul PAS, Radu Marian, spune că prin înaintarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Gavriliță, BCS „se aliniază cu grupările oligarhice - Plahotniuc, Șor, Platon”. „Anume ei în primul rând, vor ca acest Guvern să plece, pentru a încerca să scape de dosare și de justiție”, a scris Marian, pe Telegram.
Foto: UNIMEDIA

„Însă, socialiștii gafează și de această dată. Ca și atunci când, în primăvara anului 2021, împreună cu Șor, Platon și o serie de exponenți de-ai lui Plahotniuc, au încercat uzurparea puterii. Țin să-i dezamăgesc. Suveranul este poporul Republicii Moldova. Care vrea cu totul altceva decât niște fugari disperați. Apropo, socialiștii au zis în ședința plenară că sunt neutri față de război. Deci sunt neutri față de ocuparea ilegală de teritorii a Rusiei, neutri față de uciderea civililor, neutri față de bombardarea orașelor”, a scris deputatul.

Ieri, deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au înaintat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Natalia Gavrilița. Vasile Bolea a declarat de la tribuna Parlamentului că acest guvern nu are legitimitate politică, deoarece îi lipsește susținerea suveranului în acest stat. „Acest guvern este hotărât să sacrifice bunăstarea cetățenilor doar pentru a câștiga simpatiile birocrației Cancelariilor europene, acest lucru este unul inadmisibil”, a declarat Bolea.


Pub