În acest weekend, în capitală vor fi vor fi organizate mai multe iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone

târg
Foto: Facebook/ Primăria Municipiului Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că în acest weekend, 17-18 septembrie, în sectoarele capitalei se vor desfășura diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 17 septembrie 2022, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe bd. Ștefan cal Mare și Sfânt, 103, lângă Cineplex Patria, va avea loc iarmarocul de weekend a meșterilor populari și producătorilor autohtoni.

În sectorul Botanica, pe adresele bd. Traian, 22, str. Butucului, șos. Muncești, 170 și șos. Muncești, 600 se va desfășura Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume. De asemenea, în scuarul „Sarmizegetusa”, va fi organizat Târgul Micilor Antreprenori. În Parcul „Valea Trandafirilor” va avea loc expoziția cu vânzare a lucrărilor meșterilor populari și artiștilor plastici.

În sectorul Centru, pe str. Tiraspol, 5-9, în apropierea gării feroviare, va avea loc Târgul de vechituri.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, va fi organizat Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone. De asemenea, se va desfășura Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/2, str. A. Doga, 35, str. Ceucari, 8.

De asemenea, pe str. Andrei Doga, 43/3, str. B. Voievod, 6/2 și str. A. Russo, 7/2 va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone.

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente