E weekend! Cinci evenimente cu care ai putea să îți umpli timpul liber sâmbătă, 17 septembrie

evenimente-weekend-660×400-660×371
Foto: ASIFE/iStockphoto

Chiar dacă ziua de mâine, 17 septembrie, nu va fi cu soare și temperaturi ridicate, trebuie să ținem cont că weekend-ul și-a intrat, totuși, în drepturi. Odată cu el și câteva evenimente cu care ai putea să îți umpli timpul liber din această sâmbătă.

Festivalul „Zestrea neamului basarabean”

Începând cu ora 13.00, vino la prima ediție a Festivalului „Zestrea neamului basarabean”, care se va desfășura în parcul „Valea Trandafirilor”. În cadrul evenimentului, vor fi organizate diverse activități culturale și gastronomice, printre care:
# parada portului popular;
# evoluări ale colectivelor folclorice din toată țara;
# expoziții tradiționale din muzeele din țară;
# discoteca anilor ‘80 cu invitat special DJ TimMarcus.

Sursă foto: ASBPerspectiva/Facebook
Workshop: Introducere în Social Media Management

Începând cu ora 12.00, la  iHUB Green (str. 31 August 1989, nr 78) va avea loc workshop-ul „Introducere în Social Media Management” la care vei putea deprinde abilități critice de creare și gestionare a conținutului. Vei învăța bazele a cum să creați postări eficiente pe rețelele sociale și cum să creați un brand puternic care să vă ajute să construiți o prezență în rețelele sociale. De asemenea, vei învăța cum să stabilești un proces continuu pentru a vă gestiona conținutul.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă AICI.

Sursă foto: iHUB Chisinau/Facebook
Ziua Ușilor Deschise – Călătorie în lumea ARTICO

Mâine, 17 septembrie, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, își deschide larg ușile pentru fiecare și oferă posibilitatea de a explora din interior oportunitățile de dezvoltare pentru copii și tineri.

Sursă foto: ARTICO/Facebook
Comedia „Arta Convețuirii”

La Teatrul Național „Eugene Ionesco”, la ora 18.30, vino la comedia „Arta Convețuirii” de de Yasmina Reza, în regia lui Petru Vutcărău.

Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat însă totul degenerează într-o confruntare agresivă în urma căreia ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu.

Durata spectacolului este de 120 minute (fără pauză).

Sursă foto: Teatrul Naţional „Eugene Ionesco”/Facebook
Spectacolul „Ursul păcălit de Vulpe

Mâine, la ora 15.00, vino la spectacolul „Ursul păcălit de Vulpe” care va avea loc la cinematograful „Odeon” (str. Mihai Eminescu 55).

Biletele pot fi procurate aici.

Sursă foto: Teatrul Popular/Facebook
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente