image
Sursa foto: Getty Images

Cum a împiedicat Victoria Beckham revenirea lui David Beckham în fotbalul din Anglia: ”Mă vezi pe mine acolo?”

Sven-Goran Eriksson (74 de ani), fostul antrenor al celor de la Leicester, a dezvăluit o anecdotă în legătură cu legendarul fotbalist britanic, David Beckham (47 de ani), actualul patron de la Inter Miami.

Mai exact, Eriksson a povestit cum a reușit Victoria Beckham să împiedice transferul lui David Beckham la Leicester.

În perioada în care David Beckham juca în campionatul din Statele Unite ale Americii, tehnicianul suedez a încercat să îl convingă pe fotbalist să semneze cu Leicester, formație aflată la acel moment în Championship. Totuși, intervenția Victoriei Beckham a înlăturat orice șansă ca David Beckham să revină în fotbalul din Anglia.

”L-am întrebat pe David la un eveniment, iar el era acolo alături de soția lui, Victoria. Înaintea cinei am discutat. Eu eram la Leicester în acel moment, așa că i-am spus: ’Când îți termini contractul în Statele Unite, de ce nu vii în Anglia, semnezi cu Leicester și ne duci în Premier League?

Mi-a răspuns: ’Da, poate’, pentru că nu a vrut să îmi spună că nu. Atunci Victoria a spus ’Sven, mă vezi pe mine în Leicester?’. I-am spus: ’Poate că nu’. S-a încheiat discuția despre Leicester”, a declarat Sven-Goran Eriksson, potrivit Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: