image
Sursa foto: Profimedia

Unde ar putea să joace Lionel Messi din vară, când îi expiră contractul cu PSG: "Nu depinde doar de el"

Contractul lui Lionel Messi cu PSG exiră în vara lui 2023, moment în care atacantul ar putea reveni la Barcelona. O spune chiar fostul său coleg, Cesc Fabregas.

"Messi poate fi o opțiune dacă Barca e deschisă. Nu depinde doar de el, ci și de club", a spus Fabregas, care visează să-și antreneze fosta echipă și, implicit, pe Messi.

"Nu pot să neg că, atunci când ai iubit Barca atât de mult, e un vis să poți să o antrenezi", a precizat Fabregas, care este acum în Serie B, la Como, une "își face și stagiatura" de antrenor.

Lionel Messi fost protagonistul celei mai spectaculoase mutări pe piața transferurilor în vara lui 2021, când a lăsat Barcelona pentru PSG.

Însă atacantul a avut probleme de acomodare la început și nici acum nu pare să fie același jucător care a evoluat 16 ani la prima echipă a catalanilor.

Astfel, la câteva luni după sosirea pe Parc des Princes, s-a zvonit că Messi ar putea pleca mai repede decât prevede contractul, iar numele Barcelonei a fost vehiculat din nou.

Acum, după ce a intrat în al doilea an de contract cu parizienii, atacantul de 35 de ani ar urma să nu și-l mai prelungească, deși are această opțiune.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: