Sheriff Tiraspol va juca deseară cu Manchester United în grupele UEFA Europa League

Stadionul Zimbru din Chişinău va găzdui astăzi, de la ora 19.45, un meci din cadrul grupelor UEFA Europa League. Campioana R. Moldova, Sheriff Tiraspol, va juca contra echipei engleze Manchester United. 

Foto: Profimedia Images

Jucătorii și staff-ul tehnic al formației Manchester United au fost cazați la hotelul Marriot din capitală. Britanicii au refuzat să facă antrenamentul oficial pe stadionul Zimbru. La conferința de presă dinaintea partidei, miercuri seara, au participat antrenorul batav Erik ten Hag și portarul spaniol David De Gea.

Meciul Sheriff Tiraspol - Manchester United se va juca cu casa închisă. Biletele, care au costat între 400 și 1600 de lei, s-au epuizat în două ore. Sheriff Tiraspol dispută partidele de acasă din acest sezon european la Chișinău, în urma unei decizii a UEFA.

Totodată, posesorii de bilete sunt rugați să se prezinte la stadion cu cel puțin 2 ore înainte de startul partide pentru a evita îmbulzeala și a trece mai ușor filtrele de securitate.

Jucătorii de la Manchester United au ajuns la Chișinău. În grabă și fără să-și salute fanii, inclusiv zeci de copii, fotbaliștii au intrat în autocare și s-au îndreptat pre hotel. Imediat după ce aceștia au părăsit Aeroportul, susținătorii i-au huiduit, supărați de reacția jucătorilor.

Circulația rutieră în zona stadionului Zimbru din capitală va fi restricționată în ziua de joi, 15 septembrie, când se va disputa meciul dintre echipa moldovenească Sheriff Tiraspol și echipa engleză Manchester United.

Pe data de 8 septembrie a început vânzările biletelor pentru meciul FC Sheriff - Manchester United din grupele Ligii Europei.

Adversari de top pentru Sheriff în grupele Europa League. În urma tragerii la sorții, care a avut loc la Istanbul, campioana Moldovei a fost repartizată în grupa E alături de Manchester United (Anglia), Real Sociedad (Spania) și Omonoia (Cipru).


Pub