Din vânzătoare la piață, în vânzătoare de „plăcere”: Povestea unei femei, care se prostituiază de 26 ani. „Vreau ca la bătrânețe să trăiesc ca o regină”

Are 47 de ani, este bunică și își câștigă existența vânzându-și corpul pe malul râului Bâc, în apropierea unei piețe care lucrează non-stop. Este povestea unei femei, care l-a vârsta de 21 de ani a lăsat lucru la piață și a ajuns să se prostituieze. „Voi mai lucra încă trei ani și gata, mă las. Voi împlini 50 de ani. În plus, vreau să termin reparația în casă. Vreau ca la bătrânețe să trăiesc ca o regină. La 16 ani fiul meu avea deja propriul apartament. Nu știe și nici nu va ști niciodată cum anume am făcut banii”, a relatat aceasta, în cadrul unui nou reportaj pentru sanatate.info, despre „Lucrătoarele sexului în Moldova.

Foto: Sursa foto: Elena Covalenco//Sănătate INFO

Larisa lucrează prostituată deja de 26 de ani, are picioarele drepte, umerii mici, iar de la distanță pare o puștoaică. Poartă niște pantaloni scurți, chiar minusculi și o bluză vaporoasă care îi ascunde burta și talia puțin îngroșată. Stă cu picioarele depărtate, pe marginea drumului, periculos de aproape de mașinile care trec pe lângă ea și o claxonează.

Cândva și Larisa lucra vânzătoare la piață. În preajma pieței activau câteva prostituate, iar ea a observat că ele fac banii mult mai repede și mai ușor, așa că a renunțat la vânzarea mărfurilor și a început să-și vândă corpul.

- Ai încercat să-ți găsești un loc de muncă?

- Da, am încercat, dar salariile sunt mici, iar chiria apartamentelor este mare. Acum și gazul s-a scumpit și toate prețurile au crescut. Am lucrat, dar salariul era prea mic pentru necesitățile mele. Am câte 3-5 clienți pe noapte și banii pe care îi fac îmi ajung pentru un trai decent.

- Sunteți un grup de fete care stați mereu aproape unele de altele. Ați stabilit între voi prietenii?

- Nu suntem prietene, ci colege de lucru, dar este mai sigur pentru noi atunci când suntem în grup.

- Femeile sunt prietene până în clipa când una are mai mulți clienți și bani decât cealaltă”, comentează o fătă care stă aproape de noi și aude ce discutăm.

- Sunt încăierări între fete? Apar conflicte?

- Da, când ceva nu împart, se iau la bătaie. Multe ce se întâmplă aici.

Totuși, Larisa spune că fetele se ajută între ele, transmițând informațiile despre clienții agresivi sau despre cei care, din mai multe motive, mai bine să îi evite și să îi refuze. De asemenea, colaborează între ele atunci când unul dintre clienți solicită două fete. Banii pentru servicii îi percepe întotdeauna înaintea partidei de sex.

- Și unde-i puneți, dacă oricum mergeți cu clientul care ar putea să vi-i ia înapoi.

- În gentuță.

- Iar gentuța…?

- Aici, o țin la piept, în față.

- Dar în vremea actului sexual unde lași gentuța?

- Aici, continuă ea să se bată cu palma pe piept. Te pui racom [doggy style], te [expresie obscenă] și în timpul acesta ții geanta la piept. În zilele mai friguroase se poate întâmpla să nu avem niciun client. În plus, toți vor cât mai ieftin. Dacă în cursul săptămânii un sex clasic este 500, în weekend este 600.

- Dacă vreun client devine agresiv unde fugi? Cine te ajută?

- Pot să mă apăr singură, să-i dau înapoi. În general, suntem fiecare pe cont propriu, dar în caz de ceva, fetele se pot ajuta între ele.

- Tu ești fericită?

- Viața mea este ok, locuiesc într-un apartament tare fain, în centrul Chișinăului, chiar dacă stau cu chirie. Am grijă de aspectul meu, merg la salon și îmi fac manichiura și pedichiura. Iată fata aceea, o vedeți? Suntem prietene. Închiriem pentru câteva ore o saună și mergem doar noi două. Ne relaxăm, ne odihnim, pentru că merităm.

- Pe ce cheltui banii?

- Pe aur, îmi place aurul. Voi mai lucra încă trei ani și gata, mă las.

- De ce ai stabilit acest termen, anume de trei ani?

- Voi împlini 50 de ani. În plus, vreau să termin reparația în casă. Vreau ca la bătrânețe să trăiesc ca o regină. La 16 ani fiul meu avea deja propriul apartament. Nu știe și nici nu va ști niciodată cum anume am făcut banii.

Larisa spune că dacă i-ar oferi cineva un salariu de 1000 de euro ar pleca de aici imediat, s-ar lăsa de această „meserie”.

- Tinerelul ista-i grubian (bădăran), nu te duce cu el, le șoptește ea fetelor când vede că vin spre ele doi bărbați.

Doi bărbați de vreo 25 de ani ajung în dreptul nostru și când încep să vorbească, fetele îi ignoră, spunându-le că sunt ocupate. Ambii sunt în stare de ebrietate și aroganți.

- Cum ocupate dacă stați degeaba?

Într-un final pleacă, aruncând în urma lor cuvinte obscene la adresa fetelor.

- Numai ce am fost cu tinerelul cela care a fost acum. I-am întors banii, era prea brutal, mă apuca de păr și mă plesnea. M-am ridicat, i-am întors banii și am venit înapoi aici.

- La voi vin bărbați tineri, financiar asigurați. Cum crezi, ce îi determină să apeleze la serviciile voastre?

- Majoritatea care vin aici vor anume sex oral. Eu cred că soțiile sau iubitele lor nu le fac sex oral.

- Când vin fete noi, încercați să le convingeți cumva să renunțe din start, să le spuneți că mai bine să-și găsească altă ocupație?

- Fetele noi, tinerele, care vin aici, speră că fiecare din ele își va găsi prințul la un moment dat. Da, sunt fete care s-au căsătorit cu clienți, au copii și au abandonat această meserie, dar astfel de cazuri sunt foarte rare. Nu, nu ne implicăm cu sfaturi.

Înainte de a începe actul sexual Larisa îi previne pe clienți ce anume se poate și ce nu. De exemplu, nu le permite să o apuce de păr sau să o plesnească cu palma peste fese.

- Cum vă tratează bărbații? Ce sunteți voi pentru ei?

- Nu știu cum ne percep ei pe noi, dar ne spun cuvinte ofensatoare

- Vă afectează tare atitudinea asta a lor?

- Nu, ne-am obișnuit deja

- Prostituția fiind singura ta sursă de venit, ce făceai în timpul pandemiei?

- Atunci îmi trimitea bani soțul meu, care este la muncă peste hotare.

- Cât de des mergi la medic?

- Am ginecologul meu la care merg deja de 20 de ani.

- Știe despre activitatea ta?

- Da. Înainte mergeam la control în fiecare lună, dar mi-a spus că pot veni mai rar, pentru că la mine totul este în ordine.

Citește continuare pe sanatate.info.


Pub