Christian Eriksen, fotbalistul care a suferit un stop cardiac pe teren la EURO 2020, a venit la Chișinău

Christian Eriksen, fotbalistul care a suferit un stop cardiac pe teren la EURO 2020 a venit la Chișinău. Despre asta a anunțat un fan al fotbalului. 

Foto: Profimedia Images

„Toți se gândesc la Ronaldo. L-am văzut și-l voi mai vedea cu altă ocazie. Puțini spun că la Chișinău a venit Christian Eriksen. Da, e acel Eriksen care cu un an și trei luni în urmă a făcut ca toată lumea să se oprească, el fiind la un pas de moarte în debutul EURO2021. Din fericire, timp de un an el atât a scăpat de moarte, cât și a revenit pe teren, a jucat bine în Premier League, a marcat goluri, iar acum e la Manchester United. Christian e un miracol. El azi va juca la Chișinău.

Teoretic, el trebuia să vină în octombrie anul trecut la Chișinău, când naționala Moldovei a întâlnit pe Danemarca, dar atunci nici nu se punea problema revenirii lui pe teren”, a scris acesta pe o rețea de socializare. 

Mijlocaşul Christian Eriksen a marcat sâmbătă seara, 26 martie, pentru Danemarca, într-o partidă amicală contra Olandei, la doar două minute de la introducerea sa pe teren, în primul său meci la națională după stopul cardiac suferit anul trecut la EURO 2020


Pub